Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Web přemistěn na:

 

tips-sil2007-bets.webnode.cz/aktualni-tipy/

 

 

Aktuální tipy:

 

Neděle 28.9.2014

Žilina-Ružomberok             1       7/10      1,40

Atl.Klaipeda-G.Klaipeda     1      7/10       1,35

Twente-Utrecht                   1      7/10       1,35

Litvínov-Zlín      vítěz          1      7/10       1,37

PAOK S.-OFI Crete               1      7/10       1,25

 

Pátek 26.9.2014

    Amiens-Epinal                 1        7/10         1.56  2:2

Teplice-Slovácko               1X      7/10         1,25  4:0

P.H.Mathieu-M.Fischer      1        7/10         1,31  2:0

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

PSG Zlín reaguje na špatný vstup do sezony, přišly změny v kádru

dnesTomáš Melzer

Oživením hráčského kádru, které se v tento moment týká brankářského postu a útočných formací reaguje klub PSG na špatný start do nového ročníku Tipsport extraligy. Otázkou příštích dnů jsou také trejdy některých hráčů základní sestavy.

PSG Zlín reaguje na špatný vstup do sezony, přišly změny v kádru

Z Třebíče se vrací zlínský brankář Tomáš Štůrala, druhým směrem cestoval Luboš Horčička. Dále přichází na střídavý start dva útočníci z nižších soutěží, havířovský Robert Říčka a David Štastný z Přerova, který absolvoval se Zlínem letní přípravu.

Zájem je o čtyři hráče PSG Zlín. „S trenéry jsme se dohodli, že vzniklou krizi budeme řešit uvážlivými změnami v hráčském kádru. Do týmu chceme sahat postupnými kroky tak, abychom kvůli špatným čtrnácti dnům nerozbíjeli tři roky tvořenou strategii. Pokud se týká gólmanů, jen využíváme situace, kterou jsme avizovali před sezonou. Tedy, že máme tři brankáře a aktuálně budeme rozhodovat, kdo kde bude chytat,“ komentuje vzniklou situaci jednatel PSG Zlín, Patrik Kamas.

Možné jsou výměny hráčů v rámci extraligy, tyto se však do pátečního utkání se Spartou nejspíše nebudou realizovat. „Na hráčském trhu je zájem o některé naše hráče, stejně jako přišly nabídky z jiných klubů. Trejdy však budeme pečlivě zvažovat z pohledu hráčské výhodnosti i délky výměn,“ doplňuje Kamas.

Klub sondoval i možný návrat Antonína Honejska ze zahraničního angažmá, ten je ale v současné době vyloučený, přesto že nemá ve finském Blues Espoo ideální herní vytížení. Zvažovalo se i povolání Marka Melenovského z prvoligové Jihlavy, ten se však podle svých slov necítí v ideální formě a klub tedy od této alternativy ustoupil.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář